Richtlijnen voor het verbeteren bij Jacks of Better Video Poker

Als de meest voorkomende en de meest populaire vorm van video poker neemt Jacks or Better een belangrijke plaats in voor spelers die op zoek zijn om alle onderdelen van het spel te verbeteren. Omdat de principes van dit spel over te dragen zijn op bijna elke andere vorm van video poker heeft het bestuderen hiervan het effect van het verbeteren van uw algehele spel ongeacht welke variant u speelt. Veel mensen die beginnen met het spelen van video poker beginnen met Jacks or Better en intuïtief willen ze altijd proberen om een ​​goede hand te maken. Hoewel het lijkt dat het hierom gaat, is het niet voldoende om u te begeleiden in een groot aantal situaties. Echter, we gaan u een aantal trucs laten zien die u kunt gebruiken om beter te worden.

Er zijn grofweg drie classificaties van handen die u nodig heeft om na te denken over wanneer u naast de voor de hand liggende gemaakte handen wordt bedeeld met een straight flush meteen na de weddenschap. De eerste indeling is paar-gebaseerde handen. Dit geldt ook voor handen als één paar, twee paar en drie dezelfde. Met deze handen probeert u meestal gewoon uw gemaakte handen te behouden of u probeert om een ​​betere hand te maken tijdens de draw. Echter, soms zal het beter zijn om het paar te dumpen en verder te gaan met een zeer sterke draw zoals drie tot een royal of vier tot een straight flush.

Het volgende zijn uw basis-draws zoals straight draws en flush draws. Meestal zullen het een paar boeren of hoger zijn wat u erbij wilt om deze draw te behouden. Met een paar lage kaarten kunt u de flush draws behouden maar u moet afzien van de straight draws. Straight draws hebben minder kans op het raken en uitbetaald te worden en u bent verder van huis wanneer ze geraakt worden. Straight flush draws zijn echter belangrijker dan welk paar dan ook.

Tenslotte zijn er de handen waar u niet eens bedeeld wordt met een paar of een schoon gelijkspel. Het is echt belangrijk om te leren hoe u deze handen goed speelt omdat dit tenslotte op een enorme manier van invloed is. Bijvoorbeeld, als u AQJ74 heeft gekregen zonder een kans op een flush draw, welke kaarten zou u dan behouden? Het juiste antwoord is om de koningin en de boer te behouden en de andere drie weg te doen. Dit soort dingen gaan in tegen de intuïtie van de speler die een AQJ- of de AQ-combinatie heeft en zich niet realiseert dat het behouden van de QJ de kansen maximaliseert voor de paren terwijl het ook de kansen maximaliseert voor een kleine kans op straight draws.